Apparaten en accessoires
Bearnaisesaus
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
1 pot
Ingrediënten
-
verse dragon4 - 5 takjes
-
sjalot80 g
-
witte wijnazijn80 g
-
boter in stukken180 g
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Natrium
1272 mg
Eiwitten
25 g
Calorieën
7784 kJ /
1859 kcal
Vetten
195 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
104 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indikken modus
17 recepten
Benelux
Benelux
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bearnaisesaus
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Pisco sour
10min
Hollandaisesaus
15min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9u. 15min
Klassieke sabayon
15min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Gegratineerde coquilles
25min
Choronsaus
20min
Bechamelsaus
15min